Linjemålning

Asfaltsmåleri av högsta klass

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med vägmarkeringar och målning av linjer på asfalt och betong. Vi använder i de allra flesta fallen en miljögodkänd plastmassa och färg för våra linjearbeten men det förekommer även arbeten där andra material används då förutsättningarna kräver det.

Inför varje arbete går vi igenom, tillsammans med kunden, vilka förutsättningar som gäller och vilka alternativ som finns att välja på för att du som kund ska få ett resultat som du är nöjd med och en metod som du kan stå bakom till hundra procent.

Vid linjemålning för parkeringsplatser eller vid vägmarkeringar används även här miljögodkända maskiner för att minska vårt ekologiska fotavtryck. Vi utför även linjemålningsarbeten för köpcentrum och garage.

Ett brett arbetsområde

Utöver parkeringar och vägmarkeringar kan du även anlita oss för att måla på betong eller asfalt med tålig plastmassa på exempelvis skolgårdar där man vill ha lekmarkeringar på marken, när det behövs säkerhetsmarkeringar vid exempelvis trappor eller avsatser, för att ange en förstärkning vid tillfälliga hastighetsbegränsningar eller för andra säkerhetsmässiga anvisningar på exempelvis ett fabriksgolv eller på lagerområden i hamnen. Kontakta oss om du vill veta mera om hur du kan använd linjemålning.

linjemålning

Vi följer branschens regler och anvisningar och ser till att arbetet utförs på ett säkert sätt för såväl kund som för våra målare.

Fackmannamässigt utfört måleriarbete