Om oss

Erfarna proffs inom linjemålning

Välkommen till Gästrike Trafikmålning – ett kunnigt och erfaret företag inom linjemålning och vägmarkeringar. Vi har verksamhet i hela Sverige och kan hantera projekt av alla storlekar. Vår kompetenta personal är utbildad enligt Trafikverkets krav. Vi är dedikerade att lösa dina problem på bästa möjliga sätt.

Vi strävar hela tiden efter att utvecklas för att på så sätt kunna möta våra nya kunders varierande behov. Flexibilitet är ett nyckelord när det kommer till att ha en bred kundbas och vi gör vårt bästa för att varje kund ska känna ett helhjärtat engagemang från vår sida.

Både produkter och tjänster ska leva upp till kundens krav på kvalitet, miljö, arbetsmiljö och lönsamhet. Det är viktigt för oss att alltid använda färger som motsvarar våra högt ställda krav på hållbarhet och miljö. Vi samverkar med våra kunder och ställer höga miljökrav på våra leverantörer och ska säkerställa att verksamheten följer de lagar och de krav som vi berörs av.

Vi är certifierade för att kunna utföra alla delar av arbetet på ett säkert och tryggt sätt enligt branschens alla regler.

linjemålning

Låt oss bli ditt förstaval när det kommer till linjemålning